Spórolhatok, ha most éves BKV-bérletet veszek?
Figyelt kérdés
Gyanús nekem, hogy nincs sok idő hátra egy méretesebb díjemelésig.
Amúgy havonta szoktam venni (és kettő között időnként takarékosságból becsúszik 1-2 nap szünet, ha hétvégére jön ki, ami persze most veszteség lenne.)
Ha megvenném egy egész évre, azzal emelés esetén eléggé "beljebb" lennék, vagy nem?
Ti mit gondoltok?
2023. jan. 2. 16:37
1/4 anonim válasza:
Szerintem praktikusabb az éves bérlet vásárlása.
2/4 anonim válasza:
Nagyon optimistának kell lenni ehhez. Én abban sem vagyok biztos, hogy fél év múlva élni fogok még.
3/4 anonim válasza:
Ha azt vesszük, hogy eleve spórolsz vele egy ezrest a havibérlethez képest minden hónapban, akkor még csak a korábban spórolásból két havibérlet között kimaradó napok sem vesznek el. És ezen felül valóban kinéz már egy áremelés. Nyilván nem 1600 százalékos mint Várpalotán a havi bérleteknél, de azért valami komolyabb.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindannyiotoknak!
2023. jan. 3. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!