Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tudott valaki így elvégez...

Hogy tudott valaki így elvégezni egy jogi egyetemet?

Figyelt kérdés

Egyik volt gimis osztálytársamat utolsó évben gimiből ki kellett venni, mert végig 2-3-as tanuló volt, minden évben bukásra is állt valamiből, utolsó évben 3-ból állt bukásra mikor kivették suliból, és magánsuliban fizetős estin leérettségizett persze mindenből ötösre érdekes módon, sokkal jobb eredményekkel, mint gimis kitűnő tanulók, köztük sokan versenyeket megjártak stb.

Elment utána egy jogi egyetemre, mára meg jogász lett belőle. Hogy csinálta, ha egész gimibe végig tologatni kellett, se idegennyelvek nem mentek neki, se semmilyen tárgy, nem is tanult sose, meg játszott órán is, valamikor meg bekiabált, osztályfőnökiket kapott stb, hirtelen miután kivették egy kamu estin mindenből ötös lett. Egyetemen meg összekapta magát, vagy ott is pénzeltek vajon? Gazdag szülei vannak.

2023. febr. 3. 08:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Kérdező te nagyon ostoba vagy"

Te aztán nagyon okos vagy, anonim kanapéharcos. 😂 Megnéznélek téged is, hogy pattognál-e élőben keljfeljancsi módra, vagy te is csak egy anonim böfögő vagy.

"Az esti sulijával is ugyanazt az érettségit írta, mint te,"

Persze persze, nyilván városi legenda akkor az is, hogy sok esti gimibe érettségin megmondják, hogyha nem tudsz valamit hagyd üresen, majd javításkor odahívnak, és lediktálja a tanár, hogy mit írj ahhoz a feladathoz. Úgy bírom, amikor naiv kis anonim gyk-s tejfölösszájú papagájok oktatnak meg okoskodnak másoknak, meg magyarázzák a nagy élettapasztalatukkal, hogy mi hogy működiky közben megmosolyogtató az egész papolásuk, meg még nekik áll feljebb, meg a kérdező sz ostoba. Nyilván minden gazdag hátterű kettes tanuló, akit kivesznek gimiből és estin kitűnő lesz, hirtelen okos lett, véletlenül sem megvették neki. 🤣 Egyedül emelt érettségin nem tud csalni max, mert ott vadidegen tanár javit, csak ha a többit elcsalják 90 fölé, akkor emeltet mindegy ha 45%-ot összekapar valahogy.

2023. febr. 4. 08:26
 12/15 anonim ***** válasza:
46%

11

Neked meg csak a szád jár. Nem mindegy, hogy hogy végezte el az érettségit, vagy a jogot? Hogy csalt e? Hogy befizették e? Irigy vagy?

Bejutott, megcsinálta. Azt majd a való élet dönti el, hogy milyen szakember lesz belőle. Lehet jó, lehet rossz is. Ha kicsit jobban törődnél magaddal, mint ezzel az idegennel, a te életed is egyszerűbb lenne.

2023. febr. 4. 11:03
 13/15 anonim ***** válasza:
64%

Ajaj mert te nem anonim vagy? 🙃

Látom picit ideges vagy nyugodjál meg szépen és írj még ki pár ilyen buta kérdést , te szuper fighter

2023. febr. 4. 20:58
 14/15 anonim ***** válasza:
54%
Enis kibuktam a szakgimibol, matekos szakon voltam, 6 tantargybol buktam. Atmentem egy magangimnaziumba nappalira, meghuztam magam, magyar-tori emeltre keszultem kemenyen (es ezt ugye nem a sajat gimidben irod, tehat csalni sem tudsz a tanarok miatt). Egybol felvettek jogra, 9. felevem kezdem most. Az, hogy gimiben milyen voltal egyaltalan nem hatarozza meg, hogy egyetemen hogy fogsz teljesiteni. Egyik volt osztalytarsam folyamatosan kettes volt biosz-kemiabol, majd eldontotte, hogy o orvosira menne es irt egy olyan emeltet, hogy meg a tanarok is lestek. Ot is elsore felvettek.
2023. febr. 6. 20:50
 15/15 anonim ***** válasza:
28%
És hozzáteszem, hogy hiába "segítenek" a tanárok neki estin, ha két emelt kötelező pl. akkor teljesen mindegy, hogy hány %-os érettségit írtál a többiből, ha az emeltjeid jobbak. És a tapasztalatok alapján az emberek 80%-a duplázással került be egyetemre. De egyébként nagyon érződik rajtad az irigység, neked is lett volna lehetőséged átmenni egy ilyen helyre. Most pedig már hiába vergődsz, ne fájjon az, hogy valaki akiről azt hitted, hogy semmire sem viszi, elért valamit. Inkább örülj annak, hogy nem utcaseprő lett belőle.
2023. febr. 6. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!