Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Debreceni Egyetem mikor...

Debreceni Egyetem mikor igazolja vissza az adataim a DH Központ fele?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Aki a Debreceni Egyetemen tanul annak kb mennyi idő volt míg visszaigazolták az adatait a Diákhitel Központ felé? Már kaptam előző félévben is a diákhitel 1-et így gondolom gyorsabban halad.

A mi karunkon ma kezdődött a regisztrációs hét ami 19.-ig tart. Tárgyfelvétel pedig jövőhéttől lesz.

2023. febr. 1. 11:49
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
10%
A tavaszi félévben az első folyosítási dátum március közepére szokott esni, addig ezen ne is stresszelj. Az egyetem vissza fog igazolni, márciusban meg kapod a pénzt (hamarabb nem).
2023. febr. 1. 11:58
 2/39 A kérdező kommentje:
Azthittem már nem így van, hanem visszaigazolást követően utalnak napokon belül
2023. febr. 1. 12:19
 3/39 anonim ***** válasza:
90%
Felejtetsük már el ezt a márciust... Tavaly egész pontosan február 8-án kaptam dh utalást. Az őszi szemeszternél voltak kicsit késésben, valami rendszerhiba miatt nem tudták rögzíteni a firben a jogviszonyunk, de szeptember közepén szintén jött utalás.
2023. febr. 1. 12:20
 4/39 anonim ***** válasza:
11%

Lehet nyugodtan lepontozni, de ezt itt hagyom: [link]

Lehet olvasni, értelmezni és én legalább valós tapasztalatot írtam le :)

2023. febr. 1. 13:28
 5/39 anonim ***** válasza:
52%
Eddig én is a 10 napot tudtam visszaigazolást követően, írtam a Diákhitelnek egy e-mailt sajnos arra még nem válaszoltak, hogy ez hogy lesz:-
2023. febr. 1. 13:32
 6/39 anonim ***** válasza:
73%
Ha felhívod őket segítőkészek, de szerintem a korábbi tapasztalatokat attól meglehet osztani.
2023. febr. 1. 13:35
 7/39 anonim ***** válasza:
52%
Az befolyásolja, hogy egyösszegű vagy havonta?
2023. febr. 1. 13:37
 8/39 A kérdező kommentje:

4es:

“Diákhitel1, szabad felhasználású hitel esetében a hitel folyósítására a hallgatói jogviszony igazolását követő 10 munkanapon belül kerül sor legkorábban. “

Szerintem erre nem március közepén kerül sor..

2023. febr. 1. 13:54
 9/39 A kérdező kommentje:
7es: En tobb helyen azt olvastam itt az oldalon, hogy februarban elkuldik az elso havit es marciusban pedig a tobbi reszet, de ezt nem merem biztosra allitani, mert en havi folyositassal kapom es csak az itt olvasott velemenyek alapjan merem ezt irni:)
2023. febr. 1. 13:59
 10/39 anonim ***** válasza:
En voltam a 4-es és a 3-as is :D
2023. febr. 1. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!