Debreceni Egyetem diploma nyelvvizsga nélkül?
Figyelt kérdés
Valaki tud valamit, hogy ki fogják adni a diplomát nyelvvizsga nélkül? leginkább a gazdaságtudományi karra gondolok
én majd 2024 júniusban végzek, és nem sima b2 az elvárt, hanem szakmai b2
van esély hogy nem kell hozza?
illetve ha elvegzem a bsc-t nyelvvizsga nélkül lehet úgy msc-re jelentkezni, hogy nincs meg a b2 szakmai?
2023. jan. 30. 19:10
2/11 anonim válasza:
mi a szak ,amit évzel és mi az amire mennél?
4/11 anonim válasza:
Nem hiszem. Gazdasági szakon kevés rá az esély.
5/11 A kérdező kommentje:
Kereskedelem marketing es ellatasi menedzsment mscre terveznék
Hat csak igy nem igazan fer, hogy szinte egyik karon se kell egy sima b2 sem, nekünk meg az se eleg hanem szenvedjunk a szakmaival, aminek nem igazan sok haszna van
2023. jan. 30. 21:17
6/11 anonim válasza:
5. A 2. és további nyelvvizsgákért pontot adnak a mester felvételin, elég keveset, mert ami döntő az a diploma minősítése, ami 50 pontot ér és a felvételi, ami max. 40 pontos lehet.
7/11 anonim válasza:
A felvételi sok helyen "alibi" beszélgetés.
8/11 A kérdező kommentje:
azt ertem, de ha nincs meg a szakmai nyelvvizsga akkor ugy mond nincs meg a diploma sem? és akkor is tudok felvetelizni mscre? ez lenne a kerdes
2023. jan. 30. 22:43
9/11 anonim válasza:
Egyelőre még nincs döntés arról,hogy a most tavasszal végzők esetében is eltörlésre kerül a nyelvvizsga követelmény. Felvételizni tudsz,de legkésőbb a beiratkozáshoz mindenképp szükséges a kiállított oklevél.
10/11 anonim válasza:
HA Az alap diplomához kell a szakmai b2 és neked nem lesz meg, akkor a mesterre nem tudsz menni , mert nem lesz diplomád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!