Gáz, ha egyetemen van kettesem is?
Figyelt kérdés
Így a vége felé már annyira magas az MSc szint a két szaktárgyamból, hogy összejött pár kettes, de az átlagom így is elég jó.2023. jan. 19. 17:11
3/8 A kérdező kommentje:
Jó, mondjuk hülye kérdés volt, mit foglalkozzak mások véleményével (élő példa az 1.). Köszi #2.
2023. jan. 19. 17:22
4/8 anonim válasza:
Nekem szinte csak az van. Jó is az. Egy a lényeg: átmenj.
5/8 anonim válasza:
Szerintem fontosabb, hogy egy irányba megfelelően elmélyítsd a tudást és valamire specializálódj a tárgyaid közül, mintsem mindenből egyöntetűen jó-jeles legyél (ha ez az előbbitől veszi el az időt). Mindazonáltal, senkit sem érdekelnek a jegyeid.
6/8 anonim válasza:
Van az a mondás, hogy kettesnél nincs jobb jegy, csak szebb :D
7/8 anonim válasza:
Én most fejeztem be a vizsgázást, két kettesem lett ebben a félévben. Nyilván lehetett volna jobb is, de legalább mintatantervesen tudok haladni, ami a mérnöki karon nem számít rossznak.
8/8 anonim válasza:
Ha te gáznak érzed, akkor az. Ha nem, akkor nem.
Én az abszolút legjobban teljesítő, legtehettségesebb hallgató voltam az egész szakon (villamosmérnök) és nekem is voltak ketteseim. Puff neki, megesik az ilyen. Nekem is lehet, neked is lehet. Volt 1-2 tárgy, ahol a tanár hangulatán múltak a jegyeid. Jó, persze utólag már elnézést kért tőlem a tanár, hogy kettest adott, de van ilyen.
Na persze ha a diplomában írt a jegy kettes, az már gáz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!