Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hányan vagyunk ráparázva az...

Hányan vagyunk ráparázva az orvosi felvételire?

Figyelt kérdés

Vannak itt még olyanok, akik sztoikus nyugalommal tanulnak?

Napi hány órát tanultok? Mi segít nektek az önfegyelemben?

2023. jan. 18. 00:06
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Majd rájössz milyen lesz egy vizsgaidőszak 😁
2023. jan. 18. 05:20
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Első , ne légy goni .😁

Én most csinálom a 9.vizsgaidőszakomat, ma lesz remélhetőleg az utolsó vizsgám ebben a szemeszterben. Konkrétan egy kínszenvedés volt már erre tanulni (10. vizsga) és nulla a motivációm.

Szerintem fölösleges ilyenkor még pánikolni az érettségi miatt. Folyamatosan( mondjuk heti 3-5 alkalommal érdemes elővenni a kémiát és a bioszt) foglalkozni kell velük , gyakorolni és ismételni. Viszont nem szabad kiégni sem. Én anno 80% feletti emelteket írtam, sosem voltam zseninek elkönyvelve.( nem én voltam a tanárok kis kedvence ) Lényeg még az is, hogy bízz magadban . Hidd el magadról , hogy tudni fogod.

2023. jan. 18. 06:03
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

En🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️

Attol függ, elég hosszuak a napjaim, általában 3ig suliba vagyok, mire hazaerek 4 óra, utána meg kavezok, eszek valamit és csak utána ülök le tanulni illetve hetente 3-4-5x edzek is, így akkor általában éjszaka szoktam meg tanulni. Igyekszem mindennap megcsinalni egy biosz emelt és kémia emelt érettségit, de sokszor nem jön össze. Elég rossz a faktos tanarom így kb magamat készítem fel, meg valamennyit hozzarak a külön tanarom 😅 eléggé felek, a többi 3 érettségire (angolbol már megcsinaltam) meg nem is kezdtem el készülni

2023. jan. 19. 13:31
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Megsúgok nektek egy titkot. Minket a gimnázium négy éve alatt végig az érettségivel, mint valami mumussal riogattak teljesen feleslegesen. Tény, hogy le kell ülni és tanulni kell, de fele annyira nem borzasztó az egész, mint amilyennek a tanárok úgy általánosságban beállítják. Ezt csak azért írom le, mert most lehet még nem hiszitek el, de érettségi után érteni fogjátok, hogy miről beszéltem.
2023. jan. 22. 01:07
 5/28 anonim ***** válasza:
70%
Egyetemre bejutni a legkönnyebb, utána jön a cumi
2023. jan. 22. 06:04
 6/28 anonim ***** válasza:
56%
Hát még az egyetem elvégzését követően mekkora cumi jön!
2023. febr. 7. 00:38
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
De szakvizsga után már könnyebb 🙄
2023. febr. 7. 15:23
 8/28 anonim ***** válasza:
30%

Jajistenem hagyjátok már ezt abba😃 nyilván nehezebb lesz egy vizsga az egyetemen mint az emelt biosz és kémia érettségi, de jelenleg ez a legnagyobb megmerettetes az életünkben és erre vagyunk ráparázva..

Minek gondolkodjunk ilyenkor azon, hogy mi lesz a vizsgaidoszakban

2023. febr. 7. 15:52
 9/28 A kérdező kommentje:
Az érettségi nem ismételhető, a vizsgára el lehet menni többször is. Az emelt kémia a számolások mélységében sokkal összetettebb, mint az orvosi kémia, ahol az órákon folyamatosan jegyet lehet kapni, az érettségin viszont ki lehet fogni egy olyan nehéz példát, ami miatt csúszik 20 pont, így máris lecsúszol a ponthatárról.
2023. febr. 7. 18:54
 10/28 anonim ***** válasza:
30%
Igen én is ezt mondom. Nem értem az érettségit miert becsülik le azért mert ők már az egyetemen ülnek. Fogadok ok is ugyanannyira féltek az erettsegitol mint most mi🧠
2023. febr. 7. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!