Hogyan lehet legkönyebben megtanulni az orosz nyelvet?
Szia!
Én otthon kezdtem el oroszul tanulni, nem olyan régen, így az eddigi tapasztalataim írom le.
Maga az ABC nem vészes, ha jó a nyelv érzéked, hamar megszokható.
Nyelvtanhoz ezt a pdf könyvet használom:
Írást pedig folyamatosan gyakorlom. Kifejezéseket/szavakat videóval próbálok tanulni(eddig még sikeresen), vagy applikációval.
YouTube - n nekem ez vált be:
Applikációból pedig a beszéd gyakorláshoz: Falou
Kérdésedre válaszolva, szerintem nincs legkönnyebb megoldás azon kívül, hogy ha otthon tanulod, akkor időt szakítasz rá és folyamatosan gyakorlod.
Lényeg, hogy szeresd tanulni, gyakorolj sokat. Főleg az írást, amíg arra rá nem áll a gondolkodásod.
Tippnek meg talán az a legjobb, ha körül veszed magad az orosszal: filmek, zenék, podcastak, esetleg beszéd fejlesztéshez valami app, ami kijavít. Beszéd fejlesztéshez pedig még esetleg az, hogy keress valakit, aki beszélget veled oroszul, és esetleg ki tud javítani ha kell.
És végső soron célszerű az ABC-vel kezdened, hogy a későbbiekben ne legyen gondod az írással.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!