Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a 6. osztályos...

Mit tegyek, ha a 6. osztályos fiamnak nem megy a matematika?

Figyelt kérdés
Egyébként egy közepes tanuló. De idén négy elégtelen osztályzatot is begyűjtött matekból. Minden nap este kilencig tanulok vele munka után. Mindig remélem, hogy legalább egy kettesre meg tudja írni a dolgozatokat, de még az sem sikerül. El vagyok keseredve. Mit tegyek? Úgy látszik én nem tudom korrepetálni.
2023. jan. 13. 14:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Miért lenne fogyatékos? Szerinted más szülő még sosem tanult a gyerekkel? Te mivel foglalkozol, tanár vagy?
2023. febr. 2. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:
46%
Mérnök
2023. febr. 3. 01:11
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha egyedül nem megy neki, és még segítség után is retardált, akkor bizony gond van.

Nagyon ritka az, ha a szülő leül tanulni a gyerekkel, és az esetek 90%-a valóban felesleges is lenne.

Tanulni kell megtanulni, nem magolni.

2023. febr. 3. 17:39
 14/18 A kérdező kommentje:

Olyan sértő dolgokat írsz, hogy itt be is fejeztem. A gyerekem nem retardált, nem is fogyatékos! Másból kifejezetten jó jegyei is vannak. Két diplomám van nekem is. Rengeteg embert ismerek, látom, hogy küzdenek.

Nagyon sok gyenge tanuló létezik a világon, nem mindenkiből lesz mérnök vagy orvos.

Egyáltalán nem ritka, hogy szülő tanul a gyerekkel, ebben te vagy nagyon tájékozatlan. Nekem is könnyebb lenne, ha magától tanulna, de ez van.

A problémára megtaláltam a megoldást.

2023. febr. 3. 18:20
 15/18 anonim ***** válasza:
32%
Dehogy találtad. Van 2 diplomád büfé szakokról, majd felmész gyk-ra sírni, hogy a 6. osztályos gyermeked képtelen vagy rávenni a helyes tanulásra.
2023. febr. 5. 19:32
 16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon "komoly" mérnök lehetsz, ha szabadidődben állandóan felmész a gyk-ra és kéretlenül írogatsz nekem sértő módon. Egy olyan embernek, akit lenézel és fogyatékosnak nevezed a gyermekét.
2023. febr. 6. 19:42
 17/18 anonim ***** válasza:
41%
Valakivel keverni tetszik mama, nem minden hozzászólás az enyém
2023. febr. 6. 21:14
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok az aki "sérteget" nem pedig a mérnök, én személy szerint gazdasági informatikus vagyok.
2023. febr. 7. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!