Hogyan lehet olyan tesztet végezni, hogy ne lehessek osztályozható matekból?
Figyelt kérdés
Nagyon nem megy a matek. Még lb
3 100%os egyes és akár meg is buktathatnak. Akárhogy küzdök bele, egyszerűen nem megy. Más megoldást már nem látok. Már mindent megpróbáltam (különtanár, matek példa megoldása, majd megoldókulcs megnézése).
2022. febr. 3. 11:55
1/3 anonim válasza:
Hányadikos vagy? Mikor kezdődtek a nehézségeid a matekkal?
2/3 anonim válasza:
Szüleiddel el kell menni a helyi Pedagógiai szakszolgálathoz, egyébként iskolaérettségin ezt mérniük kellett volna, nagyobb lányomnál mértek azon a vizsgálaton részképességzavart, de semmit nem javasoltak és semmi kedvezményt nem kapott, különtanár segítségével a 2-ese sok tanulással és szenvedéssel mindig összejött, a te eseted ezért súlyosabb lehet. Menjetek el a Pedagógiai szakszolgálathoz, ők javasolhatnak az iskolának pl. hosszabb felkészülési időt, adhatnak SNI-t. Kisebb lányomnál szerencsére fülészetre küldtek az iskolaérettségi teszt után, neki túlhallása volt, korai fejlesztéssel ezt sikerült élhető szintre hozni, ő sem SNI-s, így ez nem tudom hogy zajlik, de biztos teszteket kell majd végezned. Ha az iskola is láthatja a nehézségeid akkor ők is továbbküldhettek volna ide. Gimi 9, 10-ben én is alig kaptam meg a 2-est matekból, tudom milyen a lila köd, aztán 11-ben tanárváltást követően megtáltosodtam és agyilag is beértem, 4-esre érettségiztem, de ehhez kellett a szakmailag jól és érthetően magyarázó tanár is.
3/3 A kérdező kommentje:
#1 9. osztályos vagyok. Soha sem voltam jó matekból, viszont mióta gimnáziumba járok egyre romlanak a jegyeim és az átlagom.
2022. febr. 8. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!