Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Vélemények önköltséges levelez...

Vélemények önköltséges levelező jogász szakról?

Figyelt kérdés

Gondolkozom rajta, hogy el kéne kezdeni, viszont államilag finanszírozotton munka mellett valószínűleg úgysem tudnék úgy teljesíteni, hogy ne soroljanak át önköltségesre, valamint ahogy számolgattam alapból a pontom sem lenne meg.

Ezért érdekelnének erről vélemények, mennyire nehéz, illetve mit befolyásol később a diplomában, ha mondjuk nekem kettes hármasaim vannak?

Jelenleg jogi felsőoktatási szakképzésen vagyok államilag finanszírozotton és ezután már szeretnék elkezdeni dolgozni.

A válaszokat előre is köszönöm.🙂

#jogász #levelező #önköltség #Munkamellettlevelezőszak
2023. jan. 9. 15:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én nyomom az ELTE-n. Nem könnyű. Egy szervezett önképzésnek mondanám, erősnek kell lenni, és rá kell venni magad a rendszeres tanulásra, különben gond van. De ha ez megy, akkor azért hozható.

"mit befolyásol később a diplomában, ha mondjuk nekem kettes hármasaim vannak"

Alapvetően senkit nem érdekel, és ha a szigorlatokra, meg a végén a diploamunkára és a záróvizsgára odafigyelsz, akkor még kijöhet belőle egy cum laude is. De ha csak rite lett, akkor sincs semmi komoly probléma.

A FOKSZ képzés viszont sajnos szó szerint semmit nem ér, az nettó időpocsékolás. Tanulj helyette inkább valami értelmes dolgot már most!

2023. jan. 9. 16:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy nem sokat ér, viszont kíváncsi voltam mennyire jön be ez a terület, plusz már csak 1 félévem van úgyhogy már befejezem😀

Köszönöm a választ!

2023. jan. 9. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!