Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van olyan aki egyetemen...

Van olyan aki egyetemen Levelezőre jár és önköltséges? Azt vettem észre, hogy rengeteg szak nem indult levelezőin államilag ösztöndíjason csak önköltségesen. Kb eggyikse amire szeretnék menni. Van közzététel olyan aki alapból így ment egyetemre?

Figyelt kérdés

2022. szept. 23. 21:11
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Estire mentem ugyan, de önköltségesre. Nem nagyon volt más választásom, ez a harmadik képzésem, elhasználtam korábban az állami féléveimet.

Nem mondom, hogy kellemes, de azért az a havi 50 még elviselhető. Meg ott a kamatmentes hitel is, ha úgy ítéled, hogy az adott papírral könnyebben vissza tudod törleszteni és inkább utólag fizetnéd.

2022. szept. 23. 23:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha még nem vagy 45 éves, és húzósnak tűnik az önköltséget fedezni a jövedelmedből, akkor lehetőségnek ott a Diákhitel2. Végzés után kamatmentesen visszatörlesztheted, és legfeljebb a mindenkori fizetésed 11%-át vonhatják le.
2022. szept. 24. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!