Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan békítsem ki a tanárom?

Hogyan békítsem ki a tanárom?

Figyelt kérdés
Egyszer fordult elő mikor nem volt időm készülni az órára, hogy puskáznom kellett. A biológia tanárom azóta folyton szivat és utál. Nem tudom mivel békíthetném ki. Már csokit is vittem neki de ennek ellenére semmi nem változott. Ti mit tennétek?

2023. jan. 7. 19:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Csokit? Te kis buta. Tanulj rendesen aztán majd egyszer ő is túl lép azon, hogy csalódott benned.
2023. jan. 7. 19:38
 2/3 anonim ***** válasza:
61%
Dugd meg ha csaj
2023. jan. 7. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha bánt ez a dolog, akkor egyszer óra után, szünetben a folyosón stb. kapd el, és mondd neki, hogy sajnálod, hogy csalódott benned. Téged nagyon bánt ez, de már nem tudod nem megtörténtté tenni, de többet nem fog előfordulni. Nagyon rosszul esik, hogy úgy érzed, hogy azóta haragszik rád...

Alapvető emberi dolog, hogy egy ilyen után bárki megbocsátana, ha normális, akkor venni fogja a lapot. Ha továbbra is haragszik, akkor nincs vele mit csinálni, te megpróbáltad, de az ő készülékében van a hiba.

Tudom, hogy nagyon nehéz odaállni elé és elmondani ezeket, de ha piszkál a dolog, akkor ezt az egyet teheted. Akármi lesz, többet nem fog piszkálni, mert vagy megbocsát, és akkor hurrá, vagy pedig nem, de az az ő baja. Egyébként a való életben is kb. így működnek a dolgok.

2023. jan. 10. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!