Hogyan békítsem ki fiúosztálytársamat ha nagyon megsértettem akaratom ellenére? :'(
Eddig még fiú voltál?
Átvedlettél?
Akit megsértettem fiú ő szerelmes belém de nem tetszik nekem ezért megkértem hogy ne legyen szerelmes belém ne járjunk mondta oké én lány vagyok nevem Márta.
"tarttya" 🤣🤣🤣
Istenem, nem tudom sírjak vagy nevessek 🤣
Inkább nyelvtanórákat es helyesírási szótárat vegyél magadnak, ne ajándékot neki .
Komolyan mondom borzalom ahogy írsz 17 éves létedre....
Ha ajándékkal engeszteled ki, abból azt veszi le, hogy elég csak hisztizni és te máris nyalod a se.ggét. Aztán ezt jól ki is használja.
Nekem is úgy nézett ki a melóban, hogy minden műszakcserét velem csináltak, mert tudták a munkatársaim, hogy mennyire lelkiismeretes vagyok és, ha egy műszakcsere kérelmüket elutasítom, elég csak hisztizni és máris furdal a lelkiismeretem és inkább lemondom a programomat, csak hogy ők előbb elmehessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!