Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan békítsem ki fiúosztályt...

Hogyan békítsem ki fiúosztálytársamat ha nagyon megsértettem akaratom ellenére? :'(

Figyelt kérdés
Fiú osztálytárs mondja szerelmes belém én mondom nem vagyok belé szerelmes udvarias voltam vele nem csúnyán mondtam mondja oké akkor keres másik csajt mondom oké. Jön tanévzáró osztályunk ad elő táncot tanévzáró ünnepségen ma is erre próbáltunk délelőtt tánc egyik részénél fiúk egymással szemben állnak felemelik kezüket egymás felé így lesz egy alagút lányok egy sorban felállnak szökdécselve átmennek alagútón utána körbe állunk és úgy táncolunk. Pont jött az alagút rész én vagyok sor elején amikor beértem alagútba elhaladtam belém szerelmetes fiú mellett pont viszketett orrom ezért szipogtam fiú azt hitte úgy teszek mintha büdi lenne hónalja ahogy tarttya fel kezét és ezért szipogtam szóval megsértődött. Most nagyon undok velem beszólogat meg mindenkinek csúnyákat mond rólam elmondtam hogy csak viszketett orrom azért szipogtam nem hiszi el mit tegyek? Vegyek neki ajándékot? Ha igen milyen bocsánatkérő ajándéknak örülne 17 éves fiú egy 17 éves lánytól?
2022. jún. 14. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Eddig még fiú voltál?

Átvedlettél?

2022. jún. 14. 11:31
 2/5 A kérdező kommentje:

Akit megsértettem fiú ő szerelmes belém de nem tetszik nekem ezért megkértem hogy ne legyen szerelmes belém ne járjunk mondta oké én lány vagyok nevem Márta.

2022. jún. 14. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
86%

"tarttya" 🤣🤣🤣

Istenem, nem tudom sírjak vagy nevessek 🤣

Inkább nyelvtanórákat es helyesírási szótárat vegyél magadnak, ne ajándékot neki .

Komolyan mondom borzalom ahogy írsz 17 éves létedre....

2022. jún. 14. 12:28
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Na azért az első válaszoló se semmi. Az meg olvasni nem tud rendesen.
2022. jún. 14. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha ajándékkal engeszteled ki, abból azt veszi le, hogy elég csak hisztizni és te máris nyalod a se.ggét. Aztán ezt jól ki is használja.

Nekem is úgy nézett ki a melóban, hogy minden műszakcserét velem csináltak, mert tudták a munkatársaim, hogy mennyire lelkiismeretes vagyok és, ha egy műszakcsere kérelmüket elutasítom, elég csak hisztizni és máris furdal a lelkiismeretem és inkább lemondom a programomat, csak hogy ők előbb elmehessenek.

2022. jún. 14. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!