Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni ezzel a...

Mit lehet kezdeni ezzel a szituációval?

Figyelt kérdés
Sajnos megbuktattak a záróvizsgán, a második tételem elégtelen lett. Azóta mély depresszióban vagyok és nem tudom mit csináljak. Szerintetek ez nagyon gáz?.. veletek már volt ilyen?

2023. jan. 5. 07:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Még nem záróvizsgáztam. Szerintem nem gáz, próbáld újra, már kár lenne most feladnod. Nagy dolog eljutni odáig.

Hajrá!

2023. jan. 5. 07:58
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Őszintén szólva nem igazán tudnék ezek után a vizsgáztatóim és a családom szemébe nézni, szóval azon is gondolkodom, hogy ennyiben hagyom...

És bár tudom, hogy sokan ezt mondják de egyetlen egy tételt nem tudtam és azt húztam ki ezért buktam meg.. bármi mást húzok már diplomám lenne.

2023. jan. 5. 08:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szedd össze magad, következő alkalommal majd sikerül, nehogy már abbahagyd
2023. jan. 5. 08:14
 4/11 A kérdező kommentje:

De egyáltalán van értéke egy olyan diplomának, amit csak második záró vizsga elvégzését követően kap meg az ember?..

Szinte mindenkinek sikerült most, csak nekem nem.. ennyire rosszul még életemben nem éreztem maga. A tükörbe se nagyon tudok nézni azóta..

2023. jan. 5. 08:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hányadjára sikerül, a diplomába egyébként sem írják bele, de ha még bele is lenne írva, a munkáltató pont telibeszarná. Még a jegyet sem szokták nézni, csak hogy legyen meg a diploma.
2023. jan. 5. 09:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne picsogj már, szedd össze magad és vizsgázz újra! Sok sikert!
2023. jan. 5. 09:11
 7/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a batorito szavakat, igy mar kicsit jobb kedvem lett.

Ha egy utolso kerdest megengedtek, ti nem neznetek le amiatt (ha mondjuk szakmabeliek lennetek), hogy masodjara sikerult a zvm? Illetve nem gondolnatok hulyebbnek?

2023. jan. 5. 09:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk talán nem mondd el senkinek, hányadjára sikerült, és senki nem fog tudni róla...

Aki meg ezért lenéz, azzal nem kell foglalkozni. Úgyis a munkádon fog meglátszani, hogy mennyire vagy a tudás birtokában, nem azon, hogy hányadjára sikerült a diplomát megszerezni.

2023. jan. 5. 09:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Én meg csúsztam fél évet, mert nem adtam le időben a szakdogámat. Meg volt pár vizsgám, köztük szigorlatok, amik nem sikerültek elsőre. Aztán később igen, és a szakdoga is le lett adva. Az emberek nagyrészének nem olyan zökkenőmentes azért az egyetemi pályafutása, hogy soha semmiből ne bukjon vagy semmi nehézség ne érje. Pont záróvizsgán elhasalni szívás, mert már nagyon a végén vagy. De eljutottál odáig, és legközelebb sikerülni fog. Kit érdekel, hogy az hányadik alkalom lesz, utána ugyanúgy meglesz a diplomád, mint másoknak. Gondolom az sem zavar, hogy rengeteg ember vezet úgy az utcán, hogy előtte megbukott a forgalmi vizsgán. Aztán mégsem közveszélyes mindegyikük, mert levizsgáztak utána rendesen.

Biztos volt olyan csoporttársad, aki ugyanúgy nem tudott egy vagy több tételt, csak neki szerencséje volt, és nem azt húzta. Te meg peches voltál, van ilyen. Ettől miért lennél kevesebb, mint más?

2023. jan. 5. 09:49
 10/11 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat, igazatok van. Hala nektek mar nem erzem magam olyan rosszul es latom is a remenyt a jovore nezve.

Es sajnos valoban sokszor csak a szerencsen mulik egy ilyen dolog. Sajnalom, hogy most ezt beneztem.. kicsit kellemetlen lesz a csaladok es a csoporttarsaim elott de valahogy megbirkozom ezzel.

Meg egyszer koszonom a vigasztalo szavakat!

2023. jan. 6. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!