Te mit tennél ebben a szituációban, gondoltam kutyára de emberre törődésre, beszélgetésre vágyom. Vagyis a kérdés hogy lehetne egy új életet kezdeni?
Kezdj el te az emberek felé: törődést, beszélgetést indítani az emberek felé (a kutya még jobban szeparálna, azt ne). Hiszen arra vágysz. Vagyis mindenki azt keresi, azt szeretné: fogadjanak el, amilyen vagyok, beszélgessenek velem, kommunikáljunk, vigasztaljanak ebben a kemény világban. Ideig-óráig elfelejtik ezt, de amikor magukra maradnak a csendben megérzik, ez lenne a fontos.
(és munkát kellene találni mielőbb...)
A kutya azért nem rossz ötlet. Ha a kutyát sétáltatod, könnyebben beszédbe elegyedhez más kutyás emberekkel. Mellesleg szerintem ad egy kis pluszt a pasiknak egy kutya, női szemmel nézve. :)
De, emelett menj olyan társaságba, ahol van egy közös cél úgymond. Pl. nyelviskola, valamilyen hobbi csoport vagy túrázós csoport. Esetleg, ha nem akarsz rá költeni, akkor nézz szét a környékeden, hátha tudsz önkéntes munkát vállalni (művelődési ház, vallamilyen kp., bármi).
Nyiss az emberek felé, legyenek céljaid és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!