Szabadfelhasználású DiákHitel1-es 4,99%os kamapstoppja meddig marad szerintetek, minek a függvénye?
Javítsatok ki ha tévedek, de olvastam pár hete egy írást, ahol azt fejtegették, ogy kamastop nélkül akár 10% fölé is mehetne a hitelkamat.
Ha valóban kamatstop van rajta, meddig maradhat szerintetek?
Soronként entert nyomok akkor már buta vagyok. Hm.
Meg nem érvelek. Miért érvelnék?
Igen, valahol igazad van, hogy ezt is lehet spekulációnak nevezni. Viszont messze nem az az én értékrendemben. Főleg, hogy saját pénzzel is benne vagyok. Nálam az lenne spekuláció, ha kedvezőbb árfolyamnál devizára váltanék valamit és azzal csinálnék tényleges spekulációt. Az nem spekuláció, hogyha xxx. másik diákkal felveszek valamit és szintén odarakom, ahova a legtöbbje. Ez nálam nem spekuláció, mégha technikailag tényleg az.
És igen, szarul esett a VÁD,meg az egyéb minősítésed. Most pl az egyetemem, meg a szakom minősítése. Csak ez nem hat meg. :) Személyem gyalázása sem. Én meg mindig "szerettem" az olyan "embereket" akik látatlanban minősítenek, aztán erkölcsi, meg IQ bajnoknak hiszik magukat.
A pénzügyi ismereti kritikádra meg csak annyit írok mint te... Minden politika döntése. Igen. Akkor meg?
Na mind1, elba_tad a kérdésem.
Kár, hogy nem személyesen vádaskodsz. Békés ember vagyok. Egy pontig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!