Valakinek van már valami infoja az egyetemétől a diploma kiadással kapcsoltban ?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van valaki aki beszélt már az egyetemével azzal kapcsoltban ,hogy most kiadják-e a diplomát nyelvvizsga nélkül vagy sem. Igazából nem értem mert a jogszabály is kijött már hétfőn de még mindig úgy néz ki ,hogy senki nem tud semmit és nem tud biztosat mondani. Most akkor hogyvan ?2022. dec. 21. 07:11
1/8 anonim válasza:
Eddig úgy tudom az történt ,hogy akik nyáron záróvizsgáztak nekik tuti hogy kiadják a diplomát nyelvvizsga nélkül. Akik most záróvizsgáztak decemberben, nekik az egyetem fogja eldönteni, szóval egyetemenként lehet eltérés.
Nemsokára érkeznek a szidkozódó kommentek:)
2/8 A kérdező kommentje:
Elvileg még sem fogják kiadni mert jövő szeptemberig a jelenlegi rendszer lesz érvényben ami megköveteli a nyelvvizsgát.
2022. dec. 21. 17:08
3/8 anonim válasza:
Nekem kiadják :) (de lehet csak mert én már tavaly végeztem)
4/8 A kérdező kommentje:
Meg tudod mondani ,hogy melyik egyetemre jársz ?
2022. dec. 21. 19:19
5/8 anonymus93 válasza:
De kiadják!
a Pécsi Tudományegyetem felkészült az oklevelek kiadására, a tudnivalókról, teendőkről az érintetteket közvetlenül e-mailben, valamint a központi és kari honlapokon és a közösségi média fórumain is tájékoztatják. A tanulmányi osztályok, hivatalok munkatársai is a hallgatók rendelkezésére állnak.
Es asszem már a miskolci egyetem is nyilatkozott ezzel kapcsolatban.
6/8 anonim válasza:
Kb eddig ket egyetem jelzett ezzel kapcs.ban. A miskolci es pecsi.
8/8 anonim válasza:
Hat jo neked, az en sulim tanulmanyi osztalya elment telelni, franc se tudja mikor lesz erdemi informacio. Mivel pesti, gondolom utolsok kozt fog tajekoztatast adni….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!