Az egyes téved. Emelt szinten van szóbeli, középszinten olyan, mint a matematika, hogy csak 12 és 25% között van szóbeli, különben a gyakorlatira osztályoznak.
2022. dec. 19. 17:39
3/6 anonim válasza:
2.A gyakorlati vizsgának is van szóbeli része, 50 pontos.
2022. dec. 19. 18:39
4/6 anonim válasza:
Légy szíves, nézz utána a részleteknek. Én megtettem. Úgy van, ahogy írtam, csak nem olvastad végig a vizsgaleírást.
2022. dec. 19. 23:34
5/6 kisdork1 válasza:
Ti hol néztetek ennek utána? Mert én is úgy láttam, hogy van szóbeli része is
2023. aug. 2. 11:36
6/6 anonim válasza:
Gyakorlati vizsgarész (180 perc) 100 pont
- Szövegszerkesztés: 25 pont
- Vizuáis elemek (Számítógépes grafika és képszerkesztés, Bemutatókészítés): 20 pont
- Táblázatkezelés: 25 pont
- Adatbázis-kezelés: 15 pont
- Programozás: 15 pont
Szóbeli vizsgarész alapesetben nincs.
Szóbeli vizsgára csak abban az esetben kerül sor, ha a gyakorlati vizsgát a vizsgázó önhibáján kívűli okból kifolyólag nem teljesítette, vagy gyakorlati vizsgája elégtelen lett.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.