A MÁV és a BKK elfogadja a külföldi digitális diákigazolványt a kedvezmények igénybevételére?
Próbáld magad beleképzelni abba a helyzetbe, hogy mutogatod a kallernek a telefonod, hogy márpedig te a Van Melle Boeven egyetem hallgatója vagy... igazából két lehetőség van:
- nem akar sok papírmunkát, úgyhogy rálegyint
- azt mondja, hogy ehhez ő nem elég, úgyhogy inkább megpótdíjaz, aztán meccseld le az igazgatósággal
Szerintem nem reális elvárás egy külföldi (ebben az esetben magyar) jegyvizsgálóval szemben, hogy tudja, Hollandiában elektronikus az igazolás és hogy felismerje, milyen appokon milyen formában érvényes az (ékes holland vagy angol nyelven). Valószínűleg nem te vagy az első, akinek külföldön igazolnia kéne a hallgatói jogviszonyát, úgyhogy szerintem keresd fel az egyetemed megfelelő szervezeti egységét és kérj egy olyan "fizikai" igazolást, amit külföldön is elfogadnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!