Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról, hogy egy...

Mit gondolsz arról, hogy egy iskolában olyan filmet néznek amiben sok a káromkodás, szexuális utalás?

Figyelt kérdés
14-15-16 éves gyerekekről van szó, és a tanár is engedi

2022. dec. 14. 14:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem kamu de mindegy 😑
2022. dec. 14. 20:24
 12/19 anonim ***** válasza:
94%
A filmnek jelenleg 16-os besorolása van, szóval még hivatalosan is nézhetik. Ráadásul egy semmi extra vígjátékról van szó. Feltételezem, szívesebben nézik, mint egy Egri csillagok filmet. Arról ne is beszéljük, hogy egy 14-16 éves kamasz óra után káromkodik, egy részük pedig már aktív szexuális életet él. Nem kell ennyire savanyú uborkának lenni.
2022. dec. 15. 11:00
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

1. a korhatár javaslat, nem törvényszerűség, hogy azalatt nem nézheted

2. az átlag ember erre a korra már találkozott szexuális tartalommal, vagy szándékosan (érdeklődés miatt) vagy akár véletlenül

3. mostmár az is baj, ha egy órán szeretné a tanár, hogy kikapcsolódjatok?

2022. dec. 15. 14:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi a Szex és New Yorkból készült filmet néztük meg egy órán de a tanár nagyon kiakadt, nem számított az általad leírt tartalomra. Szerintem nagyon kellemetlen lehetett ez neki, másrészt a kamaszok felizgulnak azokra a bizonyos jelenetekre úgyhogy szerintem nem iskolába való. Egy másik tanárral a Trója című filmet néztük még meg, azoknál a jeleneteknél úgy tett mintha ott sem lenne, nagyon kellemetlen volt neki. Szerintem nézzéték iskolán kívül...
2022. dec. 15. 17:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Angolórán nézték angolul?

Valószínűleg nem tudta a tanár, hogy mire bólint rá, motiválni akarta őket, azért volt jó fej, hogy filmet néztek, az is nagyon valószínű, hogy a gyerekek választhatták ki, hogy mit, és az is nagyon valószínű, hogy megbánta, és elhatározta, hogy na ezt a filmet legközelebb nem, sőt, jó esetben meg még azt is elhatározta, hogy csak úgy lesz filmnézés, hogy ő maga választja ki a filmet.

Viszonylag kezdő tanár még? Ha nem, akkor már nagyon ki lehet facsarva mostanra úgy, hogy őszi szünet se volt, így fordulhatott elő.

2022. dec. 15. 20:43
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem angol órán, magyar szinkronnal néztek
2022. dec. 15. 21:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Attól még igaz lehet, amiket írtam. Ha angolórán nézték volna, az csak valami mentő körülmény lenne. :) Nézd el neki.
2022. dec. 15. 21:11
 18/19 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor csak én gondoltam túl ennyire :D
2022. dec. 15. 21:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Velünk a magyartanár 7.-ben elolvastatta a Dekameront meg meg akarta nézetni a dekameront szóval ahoz képest ez szerintem nem olyan gáz. Meg ilyen pucér szobrokat meg benszüllőtt emberekről félpucér fotókat nézettet valamikor meg olyan videót amiben egy ember az agyagba veri magát.
2022. dec. 15. 22:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!