Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bevállaljam a járműmérnökit?

Bevállaljam a járműmérnökit?

Figyelt kérdés
Régi álmom, így jövőre 26 évesen belevágnék, ha felvesznek. Nagyon rendes matektanárom is biztat, hogy próbáljam meg. Tudni kell rólam, hogy elkötelezett vagyok, bár anno középiskolában nem volt jó se matekból, se fizikából. De 2 év alatt sikerült 78%-ot elérni emelt matekon, fizika közép 82%. De hallok azért rosszakat is a BME-ről pl. Egyébként amúgy Kecskemétre mennék.
2022. dec. 10. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
48%
Ha biztos vagy a tudásodba akkor mindenképpen érdemes belevágni.
2022. dec. 10. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Adj magadnak esélyt, de legyen B terv is.
2022. dec. 10. 20:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Mindenképp. Legfeljebb visszamegyek az autószerelő szakmába. De azért megpróbálom, mert motivált vagyok. Aztán lehet, hogy koppanni fogok.
2022. dec. 10. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Sok sikert! :)
2022. dec. 10. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mentek oda volt osztalytarsaim és vért izzadnak a kettesert mrg azok is akik 96%os emelt matekot irtak. Borzasztoan nehéz és nagyon szivatjak az embert. Ha ezek ellenére bevallalod akkor hajrá!:)
2022. dec. 17. 16:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Egy kecskeméti, győri is szivatós?
2022. dec. 17. 17:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A gyori elvileg sokkal emberbaratibb mint a bme. Én nem jartam egyikre se de hallottak alapján mindenképpen a gyorire mennek, ott az Audi is:)
2022. dec. 17. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!