Mit csinál pontosan egy járműmérnök?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy sok ágazata van,nagyobb cégnél lehet elhelyezkedni vele..De tudnátok bővebben mesélni róla?2022. febr. 13. 15:49
1/1 anonim válasza:
Különböző járműveket tervez, rajzol, esetleg a belső felepiteset csinalja meg, tervezi meg gondolom. Nem tanulok ilyet de mivel mérnök ezért ő tervezi szerintem. Pl az Audi gyárba Győrben biztos el lehet vele helyezkedni, és munkád tuti lesz vele még 30 év múlva is ugyanis erősen kevesen jelentkeznek ide (250et lehet felvenni és 170 embert vettek fel holnap) es 340 pont volt tavaly, az meg teljesen megcsinalhato. Viszont az egyetemen nagyon nagy szopás van ahogy hallottam, borzasztoan szivatjak a diákokat, szóval bent maradni nehezebb mint bejutni. És nem mellesleg matek mellé kötelező fizika vagy kémia vagy a biosz, se nyelvet, se torit se semmit nem fogadnak el. Szóval még bekerulni se egyszerű ezek alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!