Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Írnom kellett egy levelet egy...

Írnom kellett egy levelet egy egyetemi oktatónak, múlt héten írtam, még azóta se válaszolt. Mennyi idő után írhatok neki újra? Kifejtem.

Figyelt kérdés

Régóta egyetemre járok már, de ez a helyzet kicsit annyiban más, hogy a dékánnak kellett egy levelet írnom, aki nyilvánvalóan elfoglalt lehet. Nem akarom zaklatni, gondolom van jobb dolga is, mint az én levelem olvasni:D

Nem nagyon merem sürgetni, de hivatalos ügyintézésről van szó.

Tudom, tudom, túlgondolom.

Mikor írhatok neki újra vajon, ha nem válaszol?

2022. dec. 8. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
NEm kizárt, hogy az emailod a spamba került, próbáld meg felhívni
2022. dec. 8. 14:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem egy hét már elég várakozási idő, akárkiről van szó. Esetleg a titkárnőnél rákérdezhetsz, hogy megkapták-e és kb. mikorra számíthatsz válaszra. (Nyilván megkapták, de valahogy fel kell vezetni)
2022. dec. 8. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy ELTE egyetemi oktató mondta, hogy ha két nap alatt nem kap választ az ember az emailjére, akkor azt tekintse elveszettnek.
2022. dec. 8. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!