Letezik hogy mult honapban elvetelek, es masik honapban ismet teherbe esek? Lehet buta kerdes de nem nagyon foglalkoztam meg ilyesmivel. Van ket gyermekem, mikorra terveztuk oket akkora sikerultek. Aki volt mar hasonloban kerem valaszoljon.
Bocsanat en tenyleg a hozza erto tapasztalt valaszolokat kerdezem.
Azt tudom ha orvosi beavatkozasra nincs szukseg veteles utan akkor nincs mire varni sem a szexel vagy epp a baba projektel.
Ezt kimondottan orvostol tudom!
Ha lehet olyan valaszoljon akinek volt ilyen tapasztalata es nem csak unalmaban kotoszkodesbol irka firkal.Nagyon fontos lenne mert ha esetleg baj van akkor haza utaznek egy nogyogyaszhoz.
Koszonom
Ez hülyeség, első. Ha spontán vetélés volt, akkor simán lehet szexelni és teherbe esni is.
Ráadásul a kérdező 1-2 hetet ír, gondolom, peteéréstől számította, tehát egyszerűen megjött neki.
Mondjuk azért nem ártana terhességi tesztet csinálni gyanú esetén, mert többször vetélni annyira nem "egészséges".
Vettem egy Clear blue digitalis terhessegi tesztet ami ki irta 19en hogy terhes es a becsult idohoz azt jelezte 1-2 het,de mas teszt nem mutatta elotte csak egyedul ez a digitalis.Mivel nekem meg terhesseg alatt sosem volt egy csepp ver sem igy gondoltam elveteltem ezert elmentem itt az ambulanciara ahol csinaltak tesztet es azt mondtak ez nagyon sok novel meg esik sajnos ez a baba elakart menni es el is ment.
hogy hogy vetelhettem el 1-2hetesen?sztem ugy mint minden masodik no.
Koszonom a valaszokat de,valaki tudna arra valami tippet mondani hogy 3napot kesett es tegnap ota rozsaaszines verzesem van ami nem is erosodik semmim nem is faj rossz kozerzetem sincs semmi ami eddig volt..Mint mondtam nekem az elso napon ugy jon meg hogy nem barnazok mindjart erosen megvan kovetkezonapok meg ugy telnek hogy ajulasii szint fel orankent csere utcara nem igazan tudok kimenni ,ha fel orat fekszek vagy ulok mar ugy allok fel hogy elont a ver.
Most pedig barnaval kezdodott es halvany rozsaszines de igazabol csak a higienia miatt cserelek nem azert mert annyira meglenne semmit nem erosodik nem szedulok annyi hogy a fejem faj es emelygek,es neha szurkal a hasam aljaba de nem elviselhetetlen. VOLT MAR VALAKI IGY?Ha igen mi az oka?velem meg igy nem volt
Bármivel tesztelhetsz, nem csak egy fajta teszt létezik.
És vérzés alatt is meg lehet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!