Jöhet a buta kérdés?
Figyelt kérdés
Hogyan állapitom meg hogy fenn vagy lenn van a mehszájam? Nekem nem megy. Tudom butaság vizsgálgatni magam kiváncsi vagyok nem várt elött 1-2 nappal hol van. Köszi :)2016. szept. 6. 18:25
1/13 anonim válasza:
Ahhoz hogy tudd figyelni kell az egész ciklusban és rá fogsz érezni mikor van fent\lent,mikor nyitott\zárt.
2/13 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2016. szept. 6. 18:45
3/13 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy terhes leszel attól, hogy napi szinten felnyúlsz a méhszájadig, de fertőzést könnyen kaphatsz így. Én a nyákot szoktam figyelni, szerintem az jó módszer és állítólag a hőmérőzés is, ennél jobban meg nem érdemes rákattanni a témára.
4/13 A kérdező kommentje:
Sosem csinaltam még ezért kérdeztem rá :) olvastam egy dolgot azert szerettem volna megtudni hogy is kell vizsgálni:)
2016. szept. 6. 19:06
5/13 anonim válasza:
kesztyűd van? csak szerintem nem ártana..
6/13 anonim válasza:
Aki szerint így fertőzést lehet elkapni esti mosakodás után tiszta kézzel azoktól kérdezném:
A párotok amikor ujjaz,rajta is sterill gumikesztyű van?Esetleg péniszét behatolás előtt fertőtlenítitek?
7/13 anonim válasza:
olvastam hogy egy csótány is tisztább, mint az emberek keze, és egy szimpla kézzel tesztelték, nem egy munkáskézzel
köszi a lepontot.
ezek után minek is van a dokikon kesztyű, a gyk azt is lepontozná..
8/13 anonim válasza:
a núgyógyászatok sem véletlenül vannak tele...
ennyit a tiszta szexről.
9/13 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat na ossze be vesszetek itt Nekem :) a modra lettem volna kivancsi meg hogy mit hogy kell nezni. :) a higienia az egy masik dolog :)
2016. szept. 6. 21:02
10/13 anonim válasza:
Gondolom a dokikon amiatt van kesztyű hogy ők el ne kapjanak valamit,meg egyik betegről ne vigyék át a gombát pl a másikra.Gondolkodj már.Egy nap hány nőt vizsgál meg!
Szülés után a varratot nekem pl kesztyű nélkül szedte ki...Biztos meg akart fertőzni 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!