Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kellett volna külön felmentést...

Kellett volna külön felmentést kapnom?

Figyelt kérdés
Voltam orvosnál és azt mondta egész évben nem kell tesiznem, de felmentéses papírt nem kaptam, csak egy olyat amin a "diagnózis" van meg hogy mit javasolnak. Kellett volna kapnom külön felmentést?
2010. szept. 29. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Én egy olyan lapot kaptam,amin az áll, hogy hol,mikor volt a vizsgálat és az eredmény(egy évig gy.t.,isk.-i tesi alól felmentendő).Isk.-i védőnőnél meg kaptam egy gy.t.-re jelentkezési kettéhajtott lapot és abba az orvos leírta az eredményt(hogy hova sorol be).
2010. szept. 29. 19:43
 2/2 anonim válasza:
Elméletileg az ortopéd orvos csak felállítja a diagnózist és javaslatot ad, és elméletileg ez után az iskola orvos fog besorolni a megfelelő kategóriába (ha jól emlékszem A1, A2 és B van), és ezt követően kell vagy gyógytornára járni, vagy gyógytestnevelésre, vagy kapsz teljes felmentést. De ha bemész az iskolaorvoshoz ígyis-úgyis biztos fog tudni segíteni.
2010. szept. 29. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!