Blabla bala kérdése:
Hogyan készüljek az emelt biológia és kémia érettségire?
Figyelt kérdés
12. osztályos vagyok és Állatorvosira szeretnék menni. Jelenlegi biosz és kémia tudásom nem túl fényes. Mindenféle ismétlés nélkül szerintem kb 45% ot tudnék pillanatnyilag összehozni mind a kettőből. Nagyon szorgalmas vagyok, és a képességeimet mindig próbálom kimaxolni. Szerintetek hagyjam a többi tantárgyat és csak a bioszra és a kémiára tanuljak, mint az állat, és hozzam össze a 85 és 86 % os érettségit, ha tudom, annak ellenére, hogy tavaly kitűnő voltam. Vagy inkább tanuljak mást is, és írjak az alaptantárgyakból 80-90 % os közepet, meg legyek 5 ös, és írjak 76% os emelteket, ami pont elég lenne? A pontjaimat nagyon alaposan kiszámoltam, és pont ennyi pont kellebe a valószínű felvételhez. Ti hogyan csinálnátok a helyemben?2022. nov. 9. 20:10
11/11 anonim válasza:
Énis voltam anno ebben a helyzetben,mint te. Én a duplázás lehetőségét vàlasztottam.. Ez alatt azt értem, hogy gyakorlatilag csak bioszt és kémiát tanultam az utolsó évben, de azt napi szinten 1,5-2 órákat tantárgyanként..Mert számomra elképzelhetetlen volt mind a 6 tárgyra , amiből 3 nem is érdekelt, annyi figyelmet fordítani hogy maximálisan menjen..És mit ad isten fel is vettek:))
Mindenki más természetesen, de szerintem duplázással bekerülni könnyebb és egy erős kémia alap hatalmas előny.. Saját tapasztalat, bár én ÁOK-os vagyok, de az elsőéves kémia annyira nem viselt meg.
Írd le majd légyszi te hogy döntöttél, nagyon kiváncsi vagyok🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!