Én lennék a hibás?

Figyelt kérdés
Osztálytársaim folyton e-cigiznek az osztályban csukott ablak és ajtó mögött, ami zavar. Osztályfőnöknek szóltam már emiatt, kamerai felvételen is rajta volt, ha a szavamnak nem hinnének. DÖK-ösként felelősnek érzem magam, hogy ilyen miatt szóljak, de az ofő semmit sem tett, még szólni se szólt nekik. Feltételezzük, ha elveszem tőle miközben szünetben pöfékel, és a földhöz vágom, engem vennének elő, mint bűnös?

2022. nov. 7. 22:28
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Te vagy a hibás. Kis vamzer...
2022. nov. 7. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha az osztályfőnök is fél tőlük, akkor sztem hagyd.
2022. nov. 7. 23:05
 3/10 A kérdező kommentje:
amúgy lehet az vagyok, de rohadtul zavar amikor ilyen mű gőz vagy füst szag van miközben a reggelim enném vagy csak olvasnék.
2022. nov. 7. 23:05
 4/10 anonim ***** válasza:
22%

Szemét kis besúgó vagy.

Én sem cigizek és soha nem is cigiztem, ecigit meg aztán végképp nem szívnék...ezerszer inkább a rendes dohány.

De ettől függetlenül nem szép dolog bemocskolni a társaidat. Ha meg elveszed és eltöröd tőlük akkor nem a bíróságra járás fájna a legjobban hanem az amit tőlük kapnál.

Megértem ha zavar de biztosan van folyosó vagy valami külön helyiség ahol kajálni vagy olvasni lehet. Menj ki oda, a társaid meg hadd szívják majd ha lesz következménye lesz ha nem akkor nem de soha nem köpném be őket akármennyire is nem értek egyet ezzel az egésszel.

2022. nov. 8. 00:22
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Igen, wamzer vagy, a közösség mindig is kitaszítja a kis wamzerokat, örülj neki ha nem vernek össze
2022. nov. 8. 05:34
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
ezek a válaszok, jézusom... szólj az igazgatónak, de tényleg
2022. nov. 8. 08:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Már nem azért, de erősebb vagyok mint ők (persze egyenként) és nem zavarna ha megütne bármelyik is. 176 cm vagyok (lány, az elfesek is azok), nem hiszem hogy akkora kárt tennének bennem. Nem vagyok besúgó, sem csitri, csak ideges, mert már több mint 1 éve probléma. Jelenleg én vagyok a DÖK elnök, mert a helyettese vagyok, ezért sokkal több helyre be tudok menni mint ők. De nem gondolom hogy nekem kéne elmennem, mert ők szabályt szegnek. Nem csak én vettem észre a problémát, hanem az ofő is észrevette, hogy valami gebasz van. Csodálatos a kommentelők hozzáállása a dologhoz, kíváncsi vagyok, ők hogy rendeznének egy ilyen szabályszegős helyzetet. :)
2022. nov. 10. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:
13%
Attól még egy csodálatos kis wamzer vagy
2022. nov. 10. 20:17
 9/10 anonim ***** válasza:
95%
Menj az igazgatóhoz/igazgatóhelyetteshez és mond el amit az ofőnek. Neki már csak tennie kell ez ellen valamit. Összetörni meg azért mégsem ajánlatos DÖK tagjaként tudnod kéne.
2022. nov. 11. 08:29
 10/10 anonim ***** válasza:
95%
Azért szörnyű világ ez, amikor még a tanárnak is félnie kell a diákjaitól, és a többség a szabályszegők mellé áll, a normálist meg támadja.
2022. nov. 13. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!