Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kitünő tanulók! Ti hogy...

Kitünő tanulók! Ti hogy csináljátok h mindig jó jegyet kaptok? Mi a titok? Mennyit tanultok egy nap? Az órán sokat jegyzeteltek vagy elég csak figyelnetek? A kitartás a lényeg?

Figyelt kérdés
Nekem sajnos elég nehezen megy a tanulás bármenyire igyekszem :C Ezért szeretném megtudni hogy aki kitünő hogy csinálja,mennyit tanul stb.

2022. nov. 6. 17:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
59%

Nem szokásom beleállni az ilyen szánalmas vitákba, de csinálhatjuk így is:

[link]

De a korábban szerzett jó, illetve kiváló minősítésű oklevelem is nagyon szívesen megmutatom. Nekem nem jelent plusz energiát egy semmirekellő takonyláda orra alá dörgölni, hogy tudok tanulni és jobban teszi ha beugatás helyett hallgat rám és azokra, akik letettek már valamit az asztalra. 🥰

Szívesen!

2022. nov. 9. 02:35
 12/12 anonim ***** válasza:
93%
Végzős gimis vagyok, jelenleg mindenből 5,00. Amit a 12 év alatt megtanultam hogy a teljesítményeden rengeteget befolyásol hogy milyen tanárt kapsz, illetve hogy mennyire ismered ki. 2 tárgy van amikre hosszasan készülök, bioszra csak doga előtt egy quizlettel, törire viszont óráról-órára mert nem jelenti be a röpiket. Törin a könyvet jegyzetelem ki és hozzácsapom az órai jegyzetemet.
2022. dec. 8. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!