Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha azért nem...

Mit csináljak, ha azért nem kezdek el valamit csinálni, mert azt hiszem, hogy úgysem tudom megcsinálni?

Figyelt kérdés
Például nem kezdek el valamit tanulni, mert úgy gondolom, hogy túl nehéz és hosszú, pedig, ha végiggondolom, akkor tudom, hogy meg tudnám csinálni, de ebbe valahogy akkor mégsem gondolok bele. Szóval, végül is, hogy legyek kitartóbb és nem lusta?😅

2021. febr. 10. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen,
2021. febr. 10. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:
94%
Gondold végig mi lesz ha nem csinálod meg vagy gondold végig mit érsz majd el vele.
2021. febr. 10. 19:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Úristen..pont ugyanebben a helyzetben vagyok. Meg neken olyanom is shokott lenni hogs ha elkezdem tökéletes munkat szeretnék végezni. És utána annyi informácio van hogy félúton nekem is ez a nem dogom tudni tökéletesre érzésem támad.😐
2021. febr. 10. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!