Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mivel foglaljam el magam órán?

Mivel foglaljam el magam órán?

Figyelt kérdés

Adott egy nap, amelyiken több mint 5 programozás óránk van. A "probléma" ott van, hogy én már tudom amit a többiek most tanulnak (sokkal többet - nem felvágni szeretnék, csak egyszerűen így van). Ennek különböző okai vannak, de leegyszerűsítve édesapám szakmabeli, én meg egy érdeklődő srác vagyok.

A tanárt különösebben nem érdekli, hogy lélekben ott vagyok-e órán, szóval ez aligha lenne probléma.

A zene hallgatás érdekes, de nem 5+ órán keresztül, szóval mit javasolnátok?

UI.: A gépeken nincsen internet és a nagyanyám 14 éves számítógépe is jobban teljesít náluk, a beragadó, sz@r billentyűzetekről nem is beszélve.

2022. okt. 25. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj más tárgyra amiből nem vagy olyan jó. Vagy olvasgass valamit.
2022. okt. 25. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Vagy figyelj oda? Ha annyira jó vagy benne, akkor tanulhatsz abból, hogyan kell tanítani és később oktathatod is.

Vagy írhatsz valamit, ha már úgyis tudod és akkor haladnál előre egy hobbi projekttel.

Saját gépet nem vihetsz be?

Ha a tanár is tudja, hogy tudod és nem érdekli, mit csinálsz, akkor miért muszáj ott lenned egyáltalán?

2022. okt. 26. 00:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Pucold ki a billentyűzetet, azzal csomó idő elmegy.
2022. okt. 26. 02:32
 4/4 NTBS ***** válasza:
Tanulj.
2022. okt. 26. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!