Hogy szerezek igazolást? , hogyha már voltam doki-nál és nem adott és szűlőim sincs,
Figyelt kérdés
azt gondoltam hogy a BKV tol kérek de már el múlt egy hét az ott a, így is adnak? Vagy hogy szerez hetek igazolás egy hétre? (2010. 09.20-2010. 09.24-íg logtam) és most kéne az igazolás ért mennem 2010. 09.27 mit tegyek? Mert ha nincs igazolásom akkor 45 órám igazolatlan!2010. szept. 27. 20:38
1/9 bumbi02 válasza:
hát nem kéne egy egész hetet ellógni... most tudom hogy nem szentbeszédre vágysz, de tudod az ilyenek idegesitenek.. én is lógtam anno de nem ugy h 1 hétig fogtam magam és be se mentem.. egyszer-egyszer nem mentem be és kész..
12 év alatt persze hogy lóg az ember egykétszer, de annak is van határa...
2/9 anonim válasza:
Viseld a következményeit. Egyébként ha a dokilátogatásnak van nyoma (és az infos rendszerükben szerintem van), akkor simán visszamehetsz azzal, h elfelejtettél igazolást kérni.
Egyébként meg legközelebb gondolkozz, utána cselekedj. Mi a fenére volt jó az az egy hét lógás?
3/9 anonim válasza:
sztem is menj vissza az orvoshoz...m's megold's nincs sok...pFf
4/9 anonim válasza:
A BKV milyen igazolást tud adni? Hogy elromlott a villamos?
Egyébként most mi a baj? Eddig sem érdekelt a suli. Most miért?
5/9 bumbi02 válasza:
am orvos helyébe én biztos nem adnék.. ha nem látom jelét h "beteg" lettél volna.. orvoshoz akkor kell menned amikor még beteg vagy..
6/9 anonim válasza:
Ne reménykedj: nem szerzel igazolást. Aminek a következményeit nem te viseled, hanem a szüleid. Az iskola értesíti a jegyzőt, a szülők nyakára küldik a gyermekvédelmi szolgálatot, esetleg pénzbüntetést rónak ki, 50 óra fölött megvonják a családi pótlékot. Neked konkrétan nem lesz semmi bajod. De ha tovább is így folytatod, még megérheted az évismétlést.
7/9 bumbi02 válasza:
plusz 10 óránál feljelentik a jegyzőnél a szülöket mivel a tankötelességének nem tett elegeta gyerek, igy gondatlanság asszem a vád, szülönek be kell menni elbeszélgetésre, és max 50 000es birságot kap.
8/9 anonim válasza:
Hé, ezt miért nem mondják el a sok kölyöknek évkezdéskor?:P Máris kevesebb lenne a lógás:)
9/9 anonim válasza:
Hányszor kell elmondani a sok kis észlénynek, hogy iskolába járni kötelező. A tanárnőt megerőszakolni nem szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!