Gyermek és ifjúsági felügyelő hol helyezkedhet el?
Figyelt kérdés
Gyermek és ifjúsági felügyelő szakot tanulók most kezdtem szeptemberben
És olyan kérdésem lenne hogy hol helyezkedhet el
És hogy fiúk tanulhatják e
Mert az osztályban egyedül én vagyok fiú és 21 lány
És az osztály főnök mondta hogy ezzel a szakal óvodában is lehet dolgozni de a többit nem mondta és elég fura hogy egy fiú óvodában dolgozik.
Ezzel elbirok helyezkedni más hol ol nevelő intézet, gyermek otthon, gyámhivatal meg ilyenek?
2022. okt. 17. 17:20
1/3 anonim válasza:
Igen, el tudsz helyezkedni a fent írt helyeken, de nem értem, miért ne dolgozhatnál oviban is mint asszisztens. Nem szokványos, de nem is kizárt.
2/3 anonim válasza:
Nem egyedi eset. 1980-ban velünk együtt végzett egy rátermett óvóbácsi, imádták a gyerekek. Aztán elhagyta a pályát.
3/3 anonim válasza:
A helyesírást azért még gyakorold. Nem értem, ha az osztályfőnököd mint gyakorló szakember hitelesen elmagyarázta, akkor miért teszed fel a kérdést nem szakember ismeretleneknek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!