Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fizika emelt 12.-ben, fakt...

Fizika emelt 12.-ben, fakt nélkül lehetséges?

Figyelt kérdés

Matek-infó fakton vagyok, de a szak, amire mennék fizikát kér. Lehetséges 1 év alatt felkészülni tanári segítséggel? Tudnátok tankönyveket, linkeket küldeni, amik segítenének a felkészülésben? Köszi. :)

U. I.: matekból is emeltezek

2022. okt. 10. 23:25
 1/2 anonim ***** válasza:
82%
Még önállóan is, én úgy írtam 85% emeltet felnőttként munka mellett
2022. okt. 11. 05:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Tankönyv katalógus . Hu

Csatlakozom az előttem szólóhoz én innen készültem fel önállóan egy év alatt. Leültem és végigolvastam a hetedikes fizikától az összes könyvet az érettségi felkészítő emelt könyvig, valamint az összes feladat gyűjteményt végig számoltam. Nekem csak 73%-os lett, de senki nem segített és szintén munka mellett készültem. Minden lehetséges, csak el kell hinned. :)

2022. nov. 21. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!