Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Fizika emelt szintű érettségi...

Fizika emelt szintű érettségi felkészüléshez szükséges tanát, vagy meg lehet jól írni tanár nélkül is?

Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 15:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Én emelt szinten érettségiztem fizikából és véleményem szerint ehhez nemcsakhogy tanár, hanem külön órákra járás is szükséges!
2012. okt. 8. 08:53
 2/2 fhenrir ***** válasza:

Egy jobb gimibe érdemes beülni fizika faktra, de szerintem 80-90%-os eredménnyel bőven teljesíthető, ha tudod és (!) érted, valamint megfelelő feladatmegoldó rutint szerzel.

Előbbihez tudom ajánlani Holics László fizikakönyveit (pl. van egy nagy sokoldalas abban minden elméleti dolog benne van), utóbbihoz a neten megoldással fentlévő régebbi dolgozatokat az oktatási hivatal honlapjáról, esetleg pluszban egy próbaérettségis könyvet. Ebből az írásbeli simán megírható 80% fölé, a kísérletekhez pedig tényleg be kell menni valamelyik gimibe.

A magántanárokra ne szokj rá, bármelyik gimnáziumban szívesen látnak akármelyik fakton. Ha most elkezdesz magántanárhoz járni, sosem tanulod meg beosztani rendesen a tananyagot és az idődet, egyetemen pedig ennél csak nehezebb lesz (és a magántanárok is drágábbak lesznek), minden ismerősöm aki magántanárhoz járt csak vergődik az egyetemen. Elhatározás, napi 1-2 óra meló a saját tempód szerint, és simán megírod nagyon jóra. (Én is így csináltam, pedig csak 2 hónappal előtte kezdtem tanulni, neked pedig még bőven van időd :D )

2012. okt. 15. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!