Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan puskázzak ha a tanár...

Hogyan puskázzak ha a tanár fel el járkál és csak egy ceruza és radír lehet nálunk?

Figyelt kérdés
Hogyan puskázzak ha a tanár fel el járkál és csak egy ceruza és radír lehet nálunk?Az anyagnak a nagyját tudom csak kell egy kis segítség hozzá. Kérlek segítsetek. Mondjatok ilyen esetekben bevált puska tippeket
2022. okt. 6. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ceruzára tudsz írni, radírra is, vagy vonalzóra ha az lehet
2022. okt. 6. 21:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Sehogy?
2022. okt. 7. 04:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Én mikor gyakorló tanítottam (fizika), csak akkor vettem el a puskát, ha már nagyon pofátlanul csinálta. Úgy is tudtam, hogy nem segít rajta. Ha ennyire járkál, nem akarja h puskázz, mert vagy maximalista hüe, vagy tényleg olyan dolog, amit tudni kell fejből, mert később esélytelen leszel nélküle. És látszik, amikor vki puskázik, vagy puskázni akar, hidd el. Tanulj.
2022. okt. 7. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ööö

Nálunk a technológia tanár még tüntetőleg újságot is olvasott, dolgozatírás közben. Néha abbahagyta, felállt, odaslattyogott valakihez, elvette a puskáját, húzott egy piros vonalat a dolgozatra, hogy odáig egyes, aztán mostmár csináld a saját fejedből. Hibátlan pontossággal szúrta ki ujságolvasás közben a periférikus látásával, hogy ki honnan puskázik. Nem kellett járkálnia.

Olyan is volt, hogy a dolgozat kiosztásánál ezzel a szöveggel állt meg egy osztálytársunk mellett:

- A dolgozatod elégtelen. De a puska, amit elvettem tőled, az egy olyan szép, rendszerező munka, hogy arra adok egy ötöst!

2022. okt. 13. 14:29
 5/5 anonim válasza:
Ezt kipróbálom 4.es xd
febr. 13. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!