Hogyan puskázzak ha a tanár fel el járkál és csak egy ceruza és radír lehet nálunk?
Figyelt kérdés
Hogyan puskázzak ha a tanár fel el járkál és csak egy ceruza és radír lehet nálunk?Az anyagnak a nagyját tudom csak kell egy kis segítség hozzá. Kérlek segítsetek. Mondjatok ilyen esetekben bevált puska tippeket2022. okt. 6. 20:54
1/5 anonim válasza:
Ceruzára tudsz írni, radírra is, vagy vonalzóra ha az lehet
3/5 anonim válasza:
Én mikor gyakorló tanítottam (fizika), csak akkor vettem el a puskát, ha már nagyon pofátlanul csinálta. Úgy is tudtam, hogy nem segít rajta. Ha ennyire járkál, nem akarja h puskázz, mert vagy maximalista hüe, vagy tényleg olyan dolog, amit tudni kell fejből, mert később esélytelen leszel nélküle. És látszik, amikor vki puskázik, vagy puskázni akar, hidd el. Tanulj.
4/5 anonim válasza:
Hát ööö
Nálunk a technológia tanár még tüntetőleg újságot is olvasott, dolgozatírás közben. Néha abbahagyta, felállt, odaslattyogott valakihez, elvette a puskáját, húzott egy piros vonalat a dolgozatra, hogy odáig egyes, aztán mostmár csináld a saját fejedből. Hibátlan pontossággal szúrta ki ujságolvasás közben a periférikus látásával, hogy ki honnan puskázik. Nem kellett járkálnia.
Olyan is volt, hogy a dolgozat kiosztásánál ezzel a szöveggel állt meg egy osztálytársunk mellett:
- A dolgozatod elégtelen. De a puska, amit elvettem tőled, az egy olyan szép, rendszerező munka, hogy arra adok egy ötöst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!