Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan szoktassam le a gyereke...

Hogyan szoktassam le a gyereket a ceruza és radír rágásrol?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy káros, de miután sok helyen azt olvastam, hogy ez pótcselekvés, így oldja a feszültséget így inkább hagytam, hogy majd le szokik. Nem tette. Mostanra cikizik az iskolában és a tanár is beirást adott ezért. Mivel nem lehetek ott vele szeretnék tippeket mivel lehetne le szoktatni erről. Ugye rágógumi nem megengedett, így valami más megoldás kellene de nagyon sürgősen. Előre is köszönöm a választ.
2022. szept. 19. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Beírást adott a gyereknek azért a tanár, mert a SAJÁT cuccàt rágta? Látom jó pedagógusokból áll a korszerű, modern oktatás rendszerünk.
2022. szept. 19. 18:42
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem rosz szándékból adott beírást csak, hogy szokjon le róla.
2022. szept. 19. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!