Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kezdem érezni hogy nem bírja...

Kezdem érezni hogy nem bírja az agyam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Idén kezdtem X egyetemen, informatikát tanulok és van programozásunk.

Pár évet kihagytam érettségi után, hogy dolgozni tudjak és most eljutottam oda hogy elég pénzem legyen, hogy fenn tudjam magam tartani és mellette tudjak tanulni is, viszont úgy érzem, hogy az agyam nem képes befogadni az információkat, legalábbis nem úgy ahogy pár éve.

Ugyanúgy bemegyek az "iskola padba", hallgatom az oktatót, csinálom amit csinál stb, de nem ragad meg az információ.

Példa, C# fájlkezelés, évekkel ezelőtt StreamReadert és StreamWritert használtunk, most ugyanezt próbálom használni de nem találok semmilyen dokumentációt ami visszaadná úgy, ahogyan régen használtuk, ráadásul hobbi szinten Pythont használok, munkahelyemen pedig PHP-t használunk és olyan mintha az agyam kitaszította volna teljesen a C#-ot az évek alatt.

Kezdek összeomlani, mert rengeteget tanulok, jönnek lassan a ZH-k és úgy érzem semmit sem tudok, semmit sem értek. Régen nagyon jól használtam a C#-ot, de most konkrétan gyakorlás szintjén egy fájlból beolvasni tömbbe nem vagyok képes és nem értem hogy miért, nem tudom hogy mit rontok el és nem találok rá megoldást. Pythonban bármit megcsinálok, PHP-ban hasonlóképp, de C#?... Mostmár nem mondhatom azt, hogy ki akarok iratkozni az egyetemről, ráadásul pont emiatt feladni?...

Valahogy nem érzem magam képesnek arra, hogy végig csináljam és ahhoz hogy erre rájöjjek, meg kellett tapasztaljam hogy milyen visszaülni oda.

Nem tudom mit tegyek, hétfőtől péntekig dolgozom, szombaton egyetem, vasárnap van még időm tanulni és gyakorolni de egyszerűen nem megy, már egy sírógörcsön vagyok túl és kalkuluson meg ezen kívül máshoz még nem nyúltam ma. Nem értem miért nem megy.

2022. okt. 2. 11:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Microdosing
2022. okt. 2. 11:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Keress évfolyamtársat akinek megy, kérd meg, korrepetáljon, cserében pedig te majd segítesz neki abban ami neked jól megy.
2022. okt. 2. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!