Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kezdem úgy érezni, hogy...

Kezdem úgy érezni, hogy feladom. Hiányzik nagyon az iskola mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon hiányzik,hogy társaság legyen, hiányzik hogy nincs kivel ,,versenyezni" hogy melyikünk jobb,nem kapok pozitív visszajelzést stb. Tavaly érettségiztem,idén dolgozom de hiányzik a szellemi tevékenység és az egészséges versengés. Elbtam a felvételit,mert egy idegroncs lusta idióta vagyok. Amúgy ezek a dolgok érdekelnek:

-orvosi

-gyógyszerészet

-fizika,kémia,biológia

- a nyelvek csak azért mert kicsit külföldre is vágyok

-pszichológia

-biológia

-gyógytornász szak

-gyógypedagógia

- a sportokat is szeretem :)

Nagyon szeretnék kutató munkát végezni érzem,hogy ez lenne a nekem való nem ez a robotmunka,de iszonyatosan lusta vagyok és ami ennél is nagyobb baj rettegek a vizsgahelyzetekben ja és eleve úgy érzem nincs értelme a létemnek,hogy minden felesleges. A fejemben ott van a tenni akarás,de valahogy mindig erősebb ami visszahúz. Mintha 90%-ban gátló hatások érnék az idegsejtjeim. Azok,amik azt mondják ne tanulj úgyse fogsz jól keresni,ha ügyes lennél rég felfedeztek volna,úgyis meghalunk nem mindegy akkor?, rossz az élet ne csinálj semmit.. stb és csak ritkán érzem tettre késznek magam. ez a tervezgetés szép és jó,de így csak álom marad... Mi baj a gondolkodásommal? 19/L

2014. dec. 4. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

1. Fejezd be a hisztit.

2. Szedd össze magad, és kezdj el tanulni.

3. Ismételd meg az érettségit, ha nem lettek jó jegyeid.

4. Felvételizz oda, ahova szeretnél menni, és tanulj tovább.

Ennyi.

2014. dec. 4. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is elcsesztem egy évet, rosszul sikerült az érettségi, nem vettek fel sehova. Újraérettségiztem 3 tárgyból és most a BME-re járok :)

Ja meg én is nagyon lusta vagyok, de motivál az, hogy jól fizető munkám legyen és sok pénzt keressek, ezért elkezdtem tanulni.

20/F

2014. dec. 4. 17:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is hiányzik, és hiába van szakmám, amiben eddig "laboratóriumi" körülmények között jól teljesítettem, nem vesznek fel sehova dolgozni. Amint látom, nem vagyok ezzel egyedül, mert a munkáltatók egy idő után újra felteszik az álláshirdetéseiket a netre, tehát gyakorlatilag próbaidőre felvesznek embereket, kevesebb fizuval, aztán kiszórják őket.

Nekem úgy tűnik, nem vagy elég összeszedett, kapkodsz, és emiatt nem sikerül a végén semmi. Túlságosan izgága vagy, türelmetlen, önállótlan - abból a szempontból, hogy állandóan noszogatni kell, mert visszajelzés híján nem kapsz elég figyelmet, és félbehagyod a munkát.

Nyilvánvalóan valamilyen nagyobb kihívásra vágysz, ezért jó lenne munkahelyet váltani első körben, ami visszaadná az önbizalmad azáltal, hogy erődön felül teljesítenél, és végre képes lennél komolyan venni a munkát.

2014. dec. 4. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!