Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek is hiányzik az iskola...

Nektek is hiányzik az iskola (általános iskola, gimn. Stb)?

Figyelt kérdés
A Makói József Attila Gimnázium 6.osztályát(8 osztályos gimnázium) végeztem el.Vártam a vakációt,de most,hogy itt van csak unatkozok itthon.Ezért Szegeden 2 táborban is voltam(Csillagász,Jobb agyfélt. rajz),de ez se segített.Szóval egyszerűen érzem,hogy hiányzik az iskola,hogy újra tanulhassak meg alapvetően az osztály közösség is.Úgy érzem,hogy a nyarak egyre rosszabak és hosszabbak és ettől csak az iskola menthet meg.Sokak szerint bolond vagyok,mert visszavágyok a gimnázium falai közé.Szerintetek is?Ti,hogy vagytok ezzel a dologgal?

2014. júl. 15. 17:48
 1/2 anonim válasza:
100%

NEM vagy bolond. Egyszerűen nincs annyi tennivalód a nyári szünetben és ezért unatkozol. Én mostanában sokszor pl azt se tudom milyen nap van :D

Esetleg keress még ilyen táborokat, az legalább kicsit lefoglal, nem fogsz annyira unatkozni.

2014. júl. 15. 18:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Kicsit jó lenne ha járhatnék.
2014. júl. 16. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!