Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középiskolai kollégiumnál...

Középiskolai kollégiumnál volt már olyan, hogy valakit bevittetek a szobátokba? (Nyilván, olyan személyt, aki nem kolis).

Figyelt kérdés

Összességében arról lenne szó, hogy van valaki, akit felvinnék magamhoz. A szobatársammal nincs gond, inkább a tanárokkal. Haza nem vihetem, családi okokból sem és amúgy sem vinném oda soha őt. Éjszakára természetesen nem maradna.

Hozzá pedig nem tudunk menni. Valószínűleg idétlen a kérdésem, és előre is kérnék mindenkit, hogy ne ítélkezzetek elsőre, ötleteket szeretnék, illetve erről, ha valakinek van tapasztalata, szeretném ha megosztaná.

Előre is köszi mindenkinek.

2022. szept. 30. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha fel tudod csempészni, senki nem lát meg, akkor persze. De ha elkapnak megbaszhatod
2022. szept. 30. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
akkor sajnos ki kell bírni kurelás nélkül vagy toltok egy quickyt a budin
2022. okt. 1. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon kollégium függő. Apáczai koliban jártam párszor úgy hogy nem laktam ott, viszont ahol én voltam kolis ott ez kb kivitelezhetetlen lett volna, vagy max év elején amikor még nem ismerték az újakat akkor be lehet kamuzni hogy ő xy.
2022. okt. 2. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk úgysem lehetett felmenni a koliba, hogy annak a sulinak a diákja voltál, de te nem voltál kolis. Én a kolit egyetlen egyszer láttam nálunk, a nyílt napon. Azon kívül oda fel se engedtek senkit, ha nem volt kolis.

Úgyhogy kolifüggő szerintem. Ha fel tudod csempészni hajrá. De emlékszem, hogy én még a saját szobaalbimba/ahol szobatàrsam sem volt/ sem tudtam felcsempészni az akkori pàromat, és ki is rúgtak az albérletből. XD

2022. okt. 2. 14:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Kolifuggo. A lenyeg az hogy ne viselkedjetek gyanusan, a leheto legtermeszetesebben setaljatok fel a szobadba es kesz.
2022. okt. 2. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!