Középiskolai kollégiumnál volt már olyan, hogy valakit bevittetek a szobátokba? (Nyilván, olyan személyt, aki nem kolis).
Összességében arról lenne szó, hogy van valaki, akit felvinnék magamhoz. A szobatársammal nincs gond, inkább a tanárokkal. Haza nem vihetem, családi okokból sem és amúgy sem vinném oda soha őt. Éjszakára természetesen nem maradna.
Hozzá pedig nem tudunk menni. Valószínűleg idétlen a kérdésem, és előre is kérnék mindenkit, hogy ne ítélkezzetek elsőre, ötleteket szeretnék, illetve erről, ha valakinek van tapasztalata, szeretném ha megosztaná.
Előre is köszi mindenkinek.
Nálunk úgysem lehetett felmenni a koliba, hogy annak a sulinak a diákja voltál, de te nem voltál kolis. Én a kolit egyetlen egyszer láttam nálunk, a nyílt napon. Azon kívül oda fel se engedtek senkit, ha nem volt kolis.
Úgyhogy kolifüggő szerintem. Ha fel tudod csempészni hajrá. De emlékszem, hogy én még a saját szobaalbimba/ahol szobatàrsam sem volt/ sem tudtam felcsempészni az akkori pàromat, és ki is rúgtak az albérletből. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!