Egy többféle mentális betegségben szenvedő embernek mennyi esélye van megszerezni az érettségit felnőttképzésben?
Attól függ, mik azok a mentális betegségek.
Ismerősöm major depresszióval és evészavarral végigtolt 3 egyetemi szakot 4-5 eredménnyel. Valószínűleg a perfekcionizmusa miatt lett beteg is, de ez már nem rám tartozik. Ezek a betegségek nincsenek hatással a szellemi kapacitásra vagy az információfeldolgozásra, szóval ha elég nagy akaratereje van valakinek, hogy felkeljen és nekiüljön tanulni, akkor meg tudja csinálni mellettük is.
De vannak olyan mentális problémák, amiknél ez nincs így és memóriadeficiteket okoznak vagy megnehezítik például az értő olvasást. Azokkal nem tudom mi a helyzet.
Ahelyett, hogy esztelenkednél és diagnosztizálgatnád magad egy hülye laikusként, menj el szépen egy szakemberhez és egyrészt megmondja, mi a bajod, másrészt segít enyhíteni a tüneteken, így kevésbé lesz hatással az életedre.
Komolyan nem értem, miért kell öndiagnózissal minden szart magadra aggatni. Miért jó ez ennyi embernek? Ezzel akartok különlegesnek tűnni vagy mi az anyám?
Már voltam orvosnál nem egy alkalommal,papírom is van róla.
Csak egy egyszerű valaszt szerettem volna átlagemberektől
Kedves hetes
Az, hogy nem jut eszembe valami,az nem azt jelenti, hogy magamat diagnosztizálgatom a webbeteg alapján.
2. Ne bocsátkozz alaptalan feltételezésekbe számodra ismeretlen személyekről.
3. Ne fájjon neked, hogy veled szemben masok különlegesek, inkább örülj neki, hogy te nwm ilyen módon vagy ,, különleges ".
Ha pedig mégis, akkor sajnállak, biztos .... lehet.
Bár amiatt a kikelésed miatt anélkül is csak sajnálni tudlak,ne haragudj.
A többieknek viszont köszönöm szépen a válaszokat,amint tudok beszélek az orvosaimmal és kikérem az ő véleményüket is.
Ettől függetlenül szívesen olvasnék még értelmes válaszokat
Miért kell érettségi?
Ma már minden lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!