Filmcím keresés: skizofrén férfi ikerpárról szóló film?
Meg szeretnék találni egy filmet, de egyszerűen sehogy se emlékszem a címére...
Az elejére nem emlékszem, de egy kopasz pasas valószínűleg megölt valakit és lecsukták. Lehet, hogy nem volt skizo, de nagyon őrült, beteg volt és megmagyarázhatatlan információkat tudott, amivel sakkban tartotta a rendőröket. A végén sikerül megszöknije és kiderül, hogy van egy szintén őrült ikertestvére, és ő segített neki megszökni. A végén egy megfagyott tavon keresztül akarnak elmenekülni, de a jég beszakad alattuk és minthogy segítették volna egymást kimászni, belefojtották egymást a vízbe a holdfény alatt. És emlékszem, hogy a holdfény fontos volt a történetben, mert így nyert értelmet a film címe, ami nagyon sokkoló volt.
Fuu nagyon homályosan emlékszem a történetre, de nagyon meg szeretném találni a filmet, mert fantasztikus és a mentáis betegségek filmekben való ábrázolásáról kell előadást csináljak.
Örök hála, ha valaki tud segíteni
Ezt találtam, nem tudom ez-e az a film... :/ A leírás alapján hasonló a sztori:
"San Quentin prison inmate Arnie Judlow asks his twin brother Bill and his wife Ruth to assist him in a daring escape plan."
Megtaláltad már azóta?
Mert tudom, hogy làttam ezt a filmet, amit írsz, de nem tudom, mi volt a címe :S
#6 Szerintem az lesz az :)
3.voltam
Uuuh igeeen ez volt **
Hálás köszöneet<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!