Kollokvium követelmény típusra kapható ajánlott jegy?
Amit az adott tárgyon csinálunk én már évek óta csinálom hobbi, egy ideje munka szintjén. Már kaptam megajanlott jegyet másból, de ott gyakorlati jegy volt, nem kollokvium.
Lenne értelme beszélnem az oktatókkal? Akár egy tesztet megirni és az alapján ajánlott jegyet kapni, vagy valami? Másfél órát utazok azért az egyetlen egy oraert, és ott is csak bealudni nem próbálok mert azt már tudom...
Szerintem csak egyetlen embernek nem fognak csak úgy megajánlott jegyet adni, ahol a vizsga a követelmény.
Nálunk van olyan kollokviumos tárgy, ahol lehet megajánlott jegyet kapni, DE ott az egész évfolyamnak meg vannak hirdetve ZH-k a félév során, nem csak úgy egy embernek, akinek ez a hobbija.
Másik tárgyból kettőnknek adtak ajánlott jegyet, mert van emelt informatika érettségink (a 25ből)
). A szintén 25 fős csapatból legalább 4en vagyunk, akik akár most levizsgáznának nekik. Nem értem, miért nem lehet hogy minden tárgynál így működjön :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!