Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi van, ha nem teljesítek egy...

Mi van, ha nem teljesítek egy 0 kredites szabvált?

Figyelt kérdés

Van bármi következménye?

Nem értek ehhez, már régóta járok egyetemre, de sosem vettem fel szabvált, meg sosem volt olyan tárgyam, amit buktam.

A tárgynak rengeteg teljesítési feltétele van, de én csak azért járnék rá, mert érdekel, nem "kell" teljesítenem. (Nyelvi kurzus, nem tesi, már elég nyelvvizsgám van, egyéb okból fejleszteném magam tovább). Viszont nem értem minek van teljesítési feltétel.

2022. szept. 1. 12:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Tényleg semmi.
2022. szept. 1. 12:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi sem történik, de abból lehet még hátrányod, hogy nincs szabválos kredited
2022. szept. 4. 08:39
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettőtöknek!

A szabválos kreditet nem lehet feltölteni kötválos kredittel?

Amúgy ezzel nem lesz gondom, a szabválos kreditek kb maguktól termelődnek. Mindenfélére lehet kapni, pl gyakorlatvezetésre félévente 2-t.

2022. szept. 4. 11:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha előírják nektek, hogy mi a szabvál és azt veszed fel (kötválként) az is jó, nekem is így van
2022. szept. 4. 18:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!