Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi történik,ha egyetemen az...

Mi történik,ha egyetemen az új tanterv szerint első évben lett volna egy tárgyam, ami az elsőéves tanterv szerint viszont másodévben lenne esedékes, de a tantervváltozás miatt így semmikor nem kellett tanulnom?

Figyelt kérdés

ilyenkor az a tanterv "marad érvényben",ami akkor volt meghirdetve,mikor én megkezdtem a tanulmányaimat? (most másodéves vagyok)

pl: idei tanterv szerint Latin I. és II. lett volna első és második félévben tavaly,viszont tavaly még úgy írták ,idén lesz... végül teljesen kimaradt. utólag ebből lehet bármi gond?

2022. szept. 16. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy tudom, hogy csak annak az évnek a tanterve vonatkozik rád, amikor elkezdted a képzést (tehát neked mindig a 2021-es tantervet kell nézned), de javítson ki valaki, ha tévedek.
2022. szept. 16. 21:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Az. 1. jól írja, a kezdés évének tanterve számít.
2022. szept. 16. 22:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2022. szept. 19. 12:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Megvan a saját tantervi hálód, neked a végzésig az az irányadó. A TO-val egyeztess, ők fognak tudni neked segíteni. Amúgy ha jól sejtem, akkor PTE-s vagy. Az egészségügyi terminológia I-II össze lett sűrítve 1 félévre, szóval ők is “megtanulnak” mindent, amit te tanultál volna tavaly, csak fele annyi idejük van rá
2022. okt. 7. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!