Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan jellemeznétek az...

Hogyan jellemeznétek az egyetemista létet?

Figyelt kérdés

2022. szept. 10. 10:19
1 2
 11/17 anonim válasza:
37%

Nézd, szerintem maradjunk annyiban hogy 5 év egyetemi élet (Bsc+Msc) alatt kialakult egy releváns rálátásom a dolgokra. Többek közt nappaliról levelezőre átjelentkezett hallgatók is ezen a véleményen vannak amin én, nem véletlen váltottak. Továbbá nem 1-2 oktató mondta nekünk, hogy mi a baj a nappalisokkal. Nyílván egyeteme vállogatja hol milyen a hozzáállás, de rengetek ismerősöm van aki ugyan ezekről számol be más egyetemeken.Én két egyetemen is voltam hallgató alap-és mester révén, hidd el azért mert te azt gondolod a nappali akkora király,vannak akik más véleményen vannak.

Azért mert te a lelkes első évesek közé tartozol esetleg, és azért állsz ennyire a nappali mellett, vagy szimplán azért mert apuci/anyuci kis eltartott egyetemista gyereke vagy, attólmég ez az én véleményem és tapasztalatom. Persze azon kívül hogy ide hánytad a kommented, semmit se fejtettél ki és nem válaszoltad meg a kérdező kérdését.

Nem mintha csak az beszélhetne nappaliról aki odajárt, gratulálok az “eszmefuttatásodhoz”.

2022. szept. 12. 13:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki máshogy éli meg az egyetemet. Nekem se volt valami kellemes élmény, azért mert egy elég nehéz szakon végeztem, nagyon sok sztresszel járt(persze utolag anyagi szempontból megérte a szenvedést :D)
2022. szept. 12. 16:17
 13/17 anonim ***** válasza:
40%

Hatodik éve járok egyetemre (hatéves a képzés), és nem volt olyan hónap 18 éves korom óta, hogy ne dolgoztam volna. Nos, most hogy ezen túlléptünk:D, igazából csak arra céloztam, hogy olyan fennkölten beszéltél a levelezőröl és lesújtóan a nappaliról, anélkül hogy jártál volna, hogy számomra nem tűnt relevánsnak a véleményed.

Mi is sokan megkeressük a 300-500 ezret nappali mellett, nem kell hozzá levelezőre járni. Ja, és nem szivat minket senki, soha nem gyűlöltem egyetemre járni (jó, a szigorlatoknál de), és képzeld, még bulizni is volt idő! Cserébe van diákigazolványom és ösztöndíjam, ill. nem fizetek a képzésért.

2022. szept. 12. 20:35
 14/17 anonim ***** válasza:
Orvosin hogy lehet ennyit keresni utolsó ? :D
2022. okt. 5. 06:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Természettudomanyos középiskolai tanári.
2022. okt. 5. 09:23
 16/17 anonim ***** válasza:
Kam
2022. okt. 5. 11:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Értem . A hat év képzés miatt gondoltam arra. Én orvosira járok , itt nagyon kevesen dolgoznak egyetem mellett.
2022. okt. 7. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!