Milyen az idei órarended? (Középiskola)
Figyelt kérdés
Nekem 33 órám van 2-vel kevesebb mint tavaly.2022. aug. 31. 18:38
1/3 Somló Volán Zrt. válasza:
Még nem tudom. Majd holnap megkapjuk, mert szeptember 1-jén van az évnyitó. Gimnáziumba járok, most leszek 10. osztályos. Már nagyon kíváncsi vagyok az órarendre. Majd délután ha hazajöttem és nem felejtem el, akkor majd leírom.
2/3 A kérdező kommentje:
Várom a válaszokat!
2022. szept. 1. 22:57
3/3 Somló Volán Zrt. válasza:
Helló újra! Én az 1-es vagyok. Nos délután én nem felejtettem el csak az a nagy harci helyzet, hogy én szem problémákkal küzdök és tegnap olyan homályos volt a látásom, hogy nem bírtam leolvasni az órarendemet, de a mobilomat még láttam mert az fényt bocsát magából. Le fotóztam az órarendemet, remélem olvasható.
Azért le is írom.
Hétfő: kémia, német, töri, ének, magyar, tesi, angol
Kedd: rajz, matek, infó, angol, tesi, infó, fizika
Szerda: biosz, föci, magyar, angol, német, tesi, tesi
Csütörtök: magyar, osztályfőnöki, kémia, matek, fizika, töri, német
Péntek: biosz, angol, magyar, matek, fizika, tesi
Annak örülök, hogy nincs 8 óránk.
16 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!