Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit csináljak, nem...

Nem tudom mit csináljak, nem akarok középiskolába menni?

Figyelt kérdés
Szóval, jövő héten kezdődik az iskola, most leszek középiskolás. A probléma az, hogy nekem sose volt semmi motivációm és erőm tanulni, mindig csak órán figyeltem, és így voltam 4,2-es tanuló körülbelül. A felvételim nagyon jó lett, ennek következtében egy nagyon erős iskolába vettek fel, ahova gondolom épphogy sikerült bekerülnöm. Maga az iskola se tetszik már, se a szak, és így nagyon félek az egésztől, hogy nem fogom bírni, mert ha tanulok is, az is nagyon lassan megy, és fix nem tudom fenntartani ezt az idén, hogy 7-8 óra mellett otthon még napi 3 órákat tanuljak. Nem tudom mit csináljak.
2022. aug. 24. 14:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit csinálnál? Mit tudnál csinálni azon kívül, hogy megkezded az iskolát jovoheten?
2022. aug. 24. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Ne hülyéskedj már, ha csak órai odafigyeléssel hoztad általánosban a 4,2-es átlagot, akkor nehogy már napi három órát kelljen tanulnod középiskolában.
2022. aug. 24. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Semmi, elvégzed...

Ugyan így voltam csak én nem is, meg is buktam egyszer meg kurvára nem érdekelt. Csak azért jártam mert "kell" valahova járni. Most érettségizem, de már rájöttem hogy nekem ilyen hétköznapi szakma nem való. Szerintem én otthonról fogok dolgozni.

2022. aug. 24. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

16 évesen most mész gimibe?

Egyébként elég egyszerű: elképzeled a jövődet, hogy a gimi nélkül 45 éven keresztül három műszakban állsz a szalag mellett, és összedugdosod a drótvégeket... Egyből megjön a kedved a tanuláshoz, garantálom...

2022. aug. 24. 15:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!