Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hülyeség otthagyni az egyetemet?

Hülyeség otthagyni az egyetemet?

Figyelt kérdés
Tanári szakos vagyok, most kezdeném a 2. évemet. De egyszerűen nem sok kedvem van hozzá, a folyamatos gyomorgörcsök, idegeskedés, a szívatás, gürcölés azért, hogy meglegyen az ösztöndíj, nem hiányzik, s az a tudat, hogy éhen halni se lesz elég a kezdőfizetés. Inkább valami szakmát tanulnék ki, leginkább buszsofőrnek mennék, mert imádok vezetni, imádom a buszokat. A jogsit kellene hozzá letennem. Nagyon lúzer lennék ezzel a döntésemmel? Igen, elb..., de motivált voltam az első pár hétben.
2022. aug. 30. 02:58
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Csatlakozom a 10-eshez.Bar igaz, en 2.5 év után váltottam, de milyen jól tettem. Angol-töri tanáriról mentem át igazságügyi igazgatás szakra, és most érzem, hogy a helyemen vagyok. Ezután a jogot szeretném elvégezni.
2022. dec. 26. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!